regalet de Nadal per la companyia / regalito de Navidad para la compañía

A La Petita Brownie ens han fet un bon regal de Nadal. El Toni Rumbau va venir a veure l'espectacle i ha escrit al seu blog de nosaltres:


http://rutasdepolichinela.blogspot.com/2011/12/festival-de-invierno-en-la-puntual.html?spref=fb

A La Petita Brownie nos han heho un buen regalo de Navidad. Toni Rumbau vino a ver el espectáculo y escribió en su blog de nosotros.

Bones Festes !!
Felices Fiestas !!

Happys!!

Estem Happys!! Meravelloses funcions al Teatre de La Puntual!! Encara ens queden 7 funcions i anem a gaudir-les a topeeee!!! Gràcies a tots als que heu vingut i als que vindreu!!

Estamos Happys!!! Maravillosas funciones en el Teatro La Puntual !!! Todavía nos quedan 7 funciones y vamos a disfrutarlas a topeeeeee!!! Gracias a todos los que habéis venido y a los que vendréis!!




La Petita Brownie

La Petita Brownie
La Petita Brownie

La Companyia

Neix de la fusió d’una artista amb gran experiència en públic infantil i un ampli currículum en el món de les arts escèniques, especialment en el món dels titelles i un tècnic polivalent i multidisciplinar format en imatge en el medi audiovisual. Mitjançant els titelles i els contes, la companyia busca la manera de fer arribar amb simpatia al petit espectador el gust per la música, l’amor per la natura i valors tant importants com l’amistat i el respecte a la diferència.