en Patufet / Garbancito

En Patufet l'hem re-estrenat aquest mes d'octubre 2012 al Teatre de La Puntual amb la direcció de Benjamí Conesa, i ens ha quedat rodonet, rodonet!!
Gràcies Benjamí!!El nou espectacle de La Petita Brownie:Conte popular català amb música tradicional.

En Patufet és un nen petit com un gra d'arròs, petit com una llavor....Un bon dia la seva mare li deixa que vagi a comprar tot sol a la botiga d'en Josepet....serà un dia emocionant per en Patufet, ple d'aventures!
Voleu cantar amb ell la seva cançó?
Patim, patam, patum, homes i dones del cap dret
Patim, patam, patum, no trepitgeu en Patufet..!

Punxa l'enllaç si vols veure més fotos d'en Patufet.

Cuento popular catalán con música tradicional.
Garbancito es un niño pequeño com un grano de arroz, pequeño com una semilla....Un dia  su madre le deja que vaya a comprar el solo a la tienda de José....será un dia emocionante para Garbancito, lleno de aventuras!

Queréis cantar con él su canción?
Tiene una sólo para él que le ha enseñado su madre para que todo el mundo le vea y le escuche !!

La Petita Brownie

La Petita Brownie
La Petita Brownie

La Companyia

Neix de la fusió d’una artista amb gran experiència en públic infantil i un ampli currículum en el món de les arts escèniques, especialment en el món dels titelles i un tècnic polivalent i multidisciplinar format en imatge en el medi audiovisual. Mitjançant els titelles i els contes, la companyia busca la manera de fer arribar amb simpatia al petit espectador el gust per la música, l’amor per la natura i valors tant importants com l’amistat i el respecte a la diferència.