Projectes / Proyectos

Més imatges del nou espectacle:  Patufet en Kamishibai ( teatre de paper )

 


 
 
Nou Projecte de la Petita Brownie!!!!

Sembla ser que a la Xina encara no hi anirem!!! 

En Patufet s'ha tornat a avançar...és petitet però eixeridet!! ;)

Estem preparant nou espectacle de petitpetit format del conte d'en Patufet! Degut a la boníssima acollida per part de tothom d'en Patufet hem decidit fer una versió més petitona i per espais més petitons també.
Utilitzarem el kamishibai ( teatre de paper ), tècnica utilitzada al Japó des del segle XII. Es basa en il·lustracions que van explicant la història ajudats també per altres elements: titelles, objectes i música.
L'espectacle té una durada de 25 minuts.
Les il·lustracions són de l'artista Maria Martinez, podeu veure alguns dels seus treballs a :  
http://mariamaragda.blogspot.com.es/

" Contes de la Xina Mandarina "
en construcció...

De moment  la Xina Mandarina haurà d'esperar...amb les ganes que teníem!! En Patufet i la Cigala i la Formiga ens han ocupat tot l'any...ens hi posarem molt aviat...  " Cuentos de la China Mandarina "
en construcción...

De momento La China Mandarina tendrá que esperar...con las ganas que teníamos!! Garbancito y  La cigarra y la hormiga nos han ocupado todo el año...empezaremos pronto!!
La Petita Brownie

La Petita Brownie
La Petita Brownie

La Companyia

Neix de la fusió d’una artista amb gran experiència en públic infantil i un ampli currículum en el món de les arts escèniques, especialment en el món dels titelles i un tècnic polivalent i multidisciplinar format en imatge en el medi audiovisual. Mitjançant els titelles i els contes, la companyia busca la manera de fer arribar amb simpatia al petit espectador el gust per la música, l’amor per la natura i valors tant importants com l’amistat i el respecte a la diferència.