l'estiu i la creació / el verano y la creación

Ha arribat l'estiu i en aquestes dates, comencem agost, la Petita Brownie estem de vacances però també pensant en nous projectes pel proper any.
Demà tenim una primera trobada per parlar d'un projecte sommiat amb el cor !! Tenim un primer pas fet i estem feliços!! Esperem fer més camí i que es converteixi en una realitat !!
Nervis!! Emoció!! Hi ha alguna cosa més bonica que les ilusions i els somnis ?
Feliç estiu i.... a sommiaaaaar !!!!

Ha llegado el verano y en estas fechas, empezamos agosto, la Petita Brownie estamos de vacaciones pero también pensando en nuevos proyectos para el año que viene.
Mañana tenemos un primer encuentro para hablar de un proyecto soñado con el corazón! Hemos hecho un primer paso y estamos felices! Esperamos hacer más camino y que se convierta en realidad!!
Nervios!! Emoción!! Hay alguna cosa más bonita que las ilusiones y los sueños?
Feliz verano y.... a soñaaaaar!!!!

La Petita Brownie

La Petita Brownie
La Petita Brownie

La Companyia

Neix de la fusió d’una artista amb gran experiència en públic infantil i un ampli currículum en el món de les arts escèniques, especialment en el món dels titelles i un tècnic polivalent i multidisciplinar format en imatge en el medi audiovisual. Mitjançant els titelles i els contes, la companyia busca la manera de fer arribar amb simpatia al petit espectador el gust per la música, l’amor per la natura i valors tant importants com l’amistat i el respecte a la diferència.