Tanquem la paradeta! Marxem de vacances!!

Divendres passat vam acabar les funcions i no podíem acabar millor. De vegades els espais on actuem ens condicionen a priori. Per la Petita Brownie actuar al C.C. Màgic de Badalona ha estat una experiència més que positiva. Públic entregat i respectuós en un espai "difícil". Tan de bó molts bolos en teatres siguin així. Gràcies i visca el teatre es faci on es faci! Orgullosos i satisfets marxem de vacances!! Bon estiu!!
____________________________________________________
El viernes finalizamos las funciones y no podíamos acabar mejor. A veces los espacios donde actuamos nos condicionan a priori. Para La Petita Brownie acuar en C.C.Màgic de Badalona ha sido una experiencia muy positiva. Público entregado y respetuoso en un espacio " difícil". Ojalá más bolos en teatros fueran así. Gracias y viva el teatro se haga donde se haga. Orgullosos y satisfechos nos vamos de vacaciones! Feliz verano!!La Petita Brownie

La Petita Brownie
La Petita Brownie

La Companyia

Neix de la fusió d’una artista amb gran experiència en públic infantil i un ampli currículum en el món de les arts escèniques, especialment en el món dels titelles i un tècnic polivalent i multidisciplinar format en imatge en el medi audiovisual. Mitjançant els titelles i els contes, la companyia busca la manera de fer arribar amb simpatia al petit espectador el gust per la música, l’amor per la natura i valors tant importants com l’amistat i el respecte a la diferència.